Tisdag, dagen innan Onsdag den 30:e

Japp imorgon blir man gammal tant...eller i alla fall ett år närmare gammal tant. Så med tanke på det ska jag berätta om dagen tisdag. Började med en skön dusch, välja lite kläder att ta på (äntligen något annat än jobbkläderna), sen bar det av in till stan för att gå på kaffekursen.
Den var intressant och nu har jag fått lite mer svar på frågor jag haft angående vår supersnabba och otroligt bra kaffemaskin.

Efter kursen stövade jag och Turbo runt i femmanhuset och hittade lite goa myskläder. Och naturligtvis hamnade vi vid bebiskläderna. Sjukt söta är dom och det ända man vill är att köpa en massa söta små sockar och skor och små dräkter. Men sånt får faktiskt vänta ett bra tag till. Efter en timma typ kom mamma in till stan. Vi skulle hitta någon trevlig present till Kalle vilket gick sådär. Tur att man har några dagar till på sig.

Vid 19 var jag hemma igen och fick för mig att städa lite. Hmm inte illa må jag säga. Tände lite ljus som luktar vanillj och startade tv för lite Idol. Börjar redan få några favoriter. Hoppas hoppas.
Så nu sitter jag i soffan med massa ljus tända i min nya flanellpjamas. Superfin, jajaja. Ska om en stund åka ner och hämta min pojk på jobbet och sen blir det en bra film. Vet inte vilken än bara.


Helgen som varit...

I lördags försökte jag sova länge. Vilket gick sådär. Sen var det dags för 90-års kalas för Kalles farmor. Första gången jag träffade henne och hon var riktigt trevlig. Efter kalas åkte jag hem till min Johanna och tittade på film och sen tog vi en av våra efterlängtade långpromenader med vovvarna. Var ute och gick i lite mer än en timma.

Söndag morgon 05.00 var det upp och hoppa då jag lovat att köra Johanna ut till flygplatsen. Hon ska till stora landet USA. På vägen hem efter att släppt av henne köpte jag Skånemacka och tittade på ett vänneravsnitt. Lyckades somna om en stund efter det som tur var.

Efter min lilla sovstund skulle vi se lite på tvn i vardagsrummet. Den ville inte fungera så jag och Kalle blev lagom irriterade så vi åkte ut till MediaMarkt och hittade en ny. Så nu är vi lyckliga ägare till en LG på 50". NÖJD!
För att "stoltsera" lite bjöd vi hem mamma, Patrik och mormor och morfar hem för att titta på film och dricka kaffe och massa bullar! Hihi.

Nu är det då dags för en ny vecka.
Måndag jobb
Tisdag Kaffeutbildning och sen kanske lite träning
Onsdag Iccas födelsedag, ångest
Torsdag jobb och välkommen till verkligeheten
Fredag jobb
Lördag likaså jobb
Söndag ja gissa vad. Jobb!

Ska försöka hinna med att köpa massa presenter till min älskling med som fyller år den 15:e oktober. Wiiie!


Fredag...äntligen

Nu är det äntligen dags för ledig helg! Började med att betala mina räkningar för att slippa tänka på det. Sen var det duschen som gällde. Åkte hem till mamma sen och tittade på idol och hon flätade mitt hår så det blir lockigt till imorgon. Det är tur att vi har våra mammor. Vem skulle annars ha flätat ens hår en sen fredagkväll?

Nu sitter jag på jobbet igen och väntar på att min favorit ska sluta jobba. Sen blir det hem och titta på en film och öppna en öl! Gott gott!

Så, imorgon är det dags för 90 års fest för Kalles farmor. Ska bli kul att träffa den gamla damen. Som sagt Kerstin, sa ju att jag hade något jag skulle göra. Hmm och nu vet jag vad det var. :) Jag får åka med er till Ullared nästa gång.

Har börjat läsa Stieg Larsson sista bok nu. Sidan nio är det som gäller för tillfället. Duktiga jag. Nej nu är det dags att läsa lite igen medan jag väntar.

Flickan som lekte med elden.

Hade riktgt mysigt igår då jag var med flickorna: Kerstin, Linn, Jessica och lilla Linda på bio och såg Flickan som lekte med elden. Det var bra men liksom första filmen inte lika bra som böckerna. Nu inväntar vi tredje filmen, Luftslottet som sprängdes. Har inte läst den innan så nu är den prioritet ett på bokläsningen! Vill ju bara inte att den ska ta slut sen, det är därför jag dragit mig så med att läsa sista boken. Dom är ju så bra!

Ikväll blir det mys i soffan med en bok i händerna. Luftslottet som sprängdes. Men innan det ska jag nog ta mig en långpromenad så jag känner att jag varit lite duktig i alla fall.


Hemma igen

Så nu är man hemma igen från Sthlm och det har varit riktigt trevligt. Några av de som var med på kursen hade gått ASM med mig så det gjorde ju saken lite lättare.
Men som sagt hemma igen och nya tag. Ska försöka mig på en Jessica men det kommer ta en massa kraft och motivation. Så imorgon blir det antagligen Body Pump men på onsdag blir det definitivt Step! Har faktiskt cyklat till jobbet idag och ska göra det på onsdag igen. Hade tänkt cykla imorgon med men ska följa med Kicki till läkarn på morgonen då hon ska bli drogad, vilket kommer bli riktigt roligt att se!

Så för att börja vara en hurtbullejessica började jag min vecka med ett biobesök. The Ugly Truth! Mysig film som jag verkligen kommer se igen!

Trött och ska börja läsa en ny bok nu. Hade tänkt matteboken men det får bli en annan gång. Nu är det roman som gäller. Kanske Stieg Larsson den det sista boken som jag väntat så länge med för att jag inte vill att det ska ta slut. Hmm japp den får det nog bli.


Sthlm...på söndag...kurs...till fredagkväll...

På söndagkväll 17.42 rullar tåget från stationen i Gbg till Sthlm. På det tåget kommer jag sitta, för nu är det dags för kurs igen. Ska bli riktigt roligt men har lite svårt för att åka bort så länge och inte känna någon. Ska i alla fall ta med mig min mattebok. För här ska det läsas matte!

Alla behöver vi en "morot" för att bli lite motiverad när något inte är riktigt så kul och underhållande som man kanske vill. Så, mamma har lovat mig 2 ridlektioner om jag får Godkänt och Kalle håller fortfarande på att komma underfund vad han ska "muta" mig med. Som säkert många av mina vänner vet är inte matte ett ämne på min topplista men får man ut något av det så ska man bannemig kämpa för att klara det!

I alla fall så packlistan till sthlm är än så länge följande,
Utbildningsmatrealet från jobbet,
Matteboken,
Godis (Ja man får äta godis när man reser bort, det kallas "tröst"godis då och är inte riktigt samma sak som bara godis.)
Musik och naturligtvis min bok jag håller på att läsa just nu.
Vi får väl se imorgon, då jag ska packa, om det blir lite mer saker än dessa som åker ner i väskan. Troligen sjukt mycker mer.


RSS 2.0