Sommar tv

På sommaren försvinner alla goa serier och program som man vanligen ser. Istället kommer Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Det är dom tisdagskvällarna man ser fram emot, en mysig stund framför tvn med familjen. SKUMT men sant. I alla fall om man frågar mig.
Idag sitter jag till och med klistrad framför Kronprinsessans födelsedag med ett glas vin i handen och balkongdörren på vid gavel. Njuter för det fulla om man säger så och idag har till och med huvudvärken lagt sig en aning.

Semestern börjar på fredag! Då är man Fri i hela 4 veckor! Längtar! Och redan är en hel del bokat, fredag ska det bli mys med Maria, lördag är det dop för lilla Elias och på söndag är det impovisationsteater ner vid Varbergs fästning. Sen blir det antagligen två veckor nere på landet. Någon som vill följa med ett par dagar?

När man ska åka iväg ett par dagar är det en hel del som faktiskt måste fixa innan man vågar lämna lägenheten. Tanken på att man kanske råkar glömma soporna under en vecka när man är borta skulle lätt sluta med mögelstank och bananfluginvasion i högsta grad. Och har man inte dammsugit och plockat undan så lär man säkert råka ut för silverfisk partaj i varje hörn. Äckligt! Så i slutet av veckan är det dags för storstädning, tråkigt men ett nödvändigt ont.

Nu är det dags för Good song med Salem Al Fakir.

Min pressbild

Av någon oförklarlig anledning har min presentationsbild försvunnit.
Börjar bli irriterad på att inget vill som jag vill. Men men.

Bara så att alla vet så är denna blogg under "ombyggnad". Kom gärna med lite tips om det ser konstigt ut. Som exempel är det flera som knappt kan läsa pga att bakgrundsbilden lyser igenom. Vilket jag försöker lösa så småningom.

Trött nu och med världens huvudvärk. Måste nog låta huvudet hälsa på kudden nu.

En kväll vid stranden

Hade en kanon mysig kväll vid havet för några kvällar sedan. Vi grillade och pratade en massa. Och eftersom jag redan börjat lägga upp bilder här på bloggen så får vi väl passa på att lägga till några fler.


                                                        




Om bilderna inte är det bästa så kan det bero på att de är tagna med mobilkamera. Bara en liten parantes.

Liseberg

Förra veckan hade jag en underbar kväll med vännerna inne på Liseberg! 5-kamp var det som gällde och jag måste skryta lite med att det var jag som vann. Hihi. Det blev bergodal-banan och en massa spelande. Drack en god öl som Viktor bjöd på. Gott gott!

Låter en hel del bilder får säga sitt.


                                                                    






Trevlig sommar!

Utsikt från balkong

By the way, en kväll när jag för ovanlighetensskull satt jag och tittade på film i vardagsrummet (annars är det tvn i sovrummet som gäller) hörde jag ett konstigt ljud precis utanför. Tittade ut och fick syn på en stor ful luftballong som inprincip höll på att flyga mellan gårdarna här.



                                                                              

När jag väl hade hittat min mobil så hade den redan kommit en bit ifrån, hade ju varit lite coolt om man fick en bild på den som jag såg den först. Men det här får duga tycker jag.

-over and out


Fotboll Sverige-England

    
Den 26 Juni var det dags för Sverige-England att mötas i semifinalen i EM.


                                 

En riktigt rolig och bra match måste även jag hålla med om som inte ens tycker om fotboll.
Efter första halvlek ledde England med 3-0, vi trodde matchen var avgjort. Efter några minuter in på andra halvlek fick Sverige in sitt första av tre mål och vände matchen. Det blev förlängning men efter 30 minuter stod det fortfarande lika vilket resulterade i att det blev straffavgörande. Det var då Sverige missade sista straffen och förlorade. Trist och bittert kändes det men Sverige gjorde ett j-ligt bra jobb!


-kanske på väg mot fotbollsintresserad

RSS 2.0