Sommar tv

På sommaren försvinner alla goa serier och program som man vanligen ser. Istället kommer Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Det är dom tisdagskvällarna man ser fram emot, en mysig stund framför tvn med familjen. SKUMT men sant. I alla fall om man frågar mig.
Idag sitter jag till och med klistrad framför Kronprinsessans födelsedag med ett glas vin i handen och balkongdörren på vid gavel. Njuter för det fulla om man säger så och idag har till och med huvudvärken lagt sig en aning.

Semestern börjar på fredag! Då är man Fri i hela 4 veckor! Längtar! Och redan är en hel del bokat, fredag ska det bli mys med Maria, lördag är det dop för lilla Elias och på söndag är det impovisationsteater ner vid Varbergs fästning. Sen blir det antagligen två veckor nere på landet. Någon som vill följa med ett par dagar?

När man ska åka iväg ett par dagar är det en hel del som faktiskt måste fixa innan man vågar lämna lägenheten. Tanken på att man kanske råkar glömma soporna under en vecka när man är borta skulle lätt sluta med mögelstank och bananfluginvasion i högsta grad. Och har man inte dammsugit och plockat undan så lär man säkert råka ut för silverfisk partaj i varje hörn. Äckligt! Så i slutet av veckan är det dags för storstädning, tråkigt men ett nödvändigt ont.

Nu är det dags för Good song med Salem Al Fakir.

Kommentarer
Postat av: Nea

Men.. men.. är du hemma till v.31? Födelsedagskalas för lilla mig ju :(

2009-07-15 @ 21:25:16
URL: http://nea88.blogg.se/

Lämna en liten kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0