Jobb

Sitter nu på jobbet och har rast. Känner mig helt slut i huvudet! Vill bara hem och sova men vid 18tiden så ska jag iväg på min andra mattelektion, som varar i 2,5 timma! Snark! Det är väl bara att försöka ladda om samtidigt som man är här och samtidigt man sitter på mattelektionen för imorgon är det jobbet och inventering som gäller 7.00.
Känner mig lite bitter för tillfället men det går nog över.

Resumé av sommaren 2009

Alltså sommaren i det stora hela har varit kanon!
Vi har varit i sommarstugan i Varberg två veckor, vi har spelat minigolf, fotat massa, läst böcker, pusslat, spelat en himla massa sällskapsspel, första gången jag spelade vanlig hederlig golf (roligare än vad trodde), Gränna, polkagrisar i massor, Borås, hälsat på pappa och syskonen, bio, badat, köpt cykel, cyklat, solat, kulturkalaset, konsert (U2), fotbollsmatch, spelat badminton, shoppat, slappat, Ullared, loppisar i massor, möblerat om, ätit på restauranger, teater (unkel vanja), dop, födelsedagskalas och en massa massa mer.

Nu är man hemma till verkliga livet. Jobbet har börjat igen och nu går man in i gamla rutiner. Dags att börja träna också så har mjukstartat med att cykla till jobbet varje dag och sedan ca 45 minuters snabb promenad efter jobbet.
Känner mig lite duktig över att ha börjat laga lite mer mat här hemma nu igen och har tagit med mig mat till jobbet så jag inte behöver äta McD mat hela tiden. Stolt!

Nu ska jag läsa lite matte tills min pojk kommer hem från Varberg. Sen ska vi titta på Vänner! Wiiie! Lätt beroendeframkallat är vad de är!


RSS 2.0